Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

LEGO Jurassic World krijgt releasedatum

Dino-avonturen met LEGO blokjes.

Spannende dino-avonturen met LEGO blokjes.

In juni dit jaar werd bekend dat LEGO Jurassic World ook naar de Nintendo Switch komt. De titel verscheen in 2015 al voor onder andere de Wii U, Playstation en Xbox. LEGO Jurassic World laat je geheel in LEGO stijl de avonturen beleven uit de Jurassic World films. Alle vier de films komen terug in deze game en het spel biedt de mogelijkheid om de uitgestrekte werelden van Isla Nublar en Isla Sorna volledig te ontdekken. De aankomende heruitgave van LEGO Jurassic World bevat alle voorgaande DLC. Het is dus mogelijk om met meer karakters te spelen en om andere voertuigen te besturen.

Op het Twitter-account van LEGO Jurassic Games is nu ook de releasedatum voor de Switch-versie onthuld. Vanaf 17 september kunnen bezitters van de hybride console met het spel aan de slag. Nog iets meer dan een maandje wachten dus!