Cadence Of Hyrule krijgt gratis demo

Deze fantastische Zelda-game met muziek in de hoofdrol krijgt een demo!

Helaas is het niet vanzelfsprekend dat er voor elke game een demo verschijnt. Soms kan het echter wel een tijdje duren voordat een demo alsnog beschikbaar komt. Gisteren verscheen er namelijk in de Japanse eShop een demo van Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer, bijna twee maanden later dus. Het was nog even afwachten of de demo ook naar Nederland zou komen, maar vanaf vandaag staat de demo ook in de Europese eShop. Na een extra dagje wachten kunnen ook wij aan de slag met een stukje van deze fantastische titel. Voor de liefhebbers staat hieronder nogmaals een overzicht van het spel:

In Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer komt Cadence plosteling in Hyrule terecht zonder dat ze weet hoe ze daar is gekomen. Snel komt ze er achter dat de schurk Octavo prinses Zelda, Link en de koning van Hyrule in een diepe slaap heeft gebracht. Nu is het aan Cadence om hun wakker te maken en samen Hyrule te redden. Wat je allemaal doet op de maat van de muziek.

Ben jij van plan de demo te spelen of heb je de volledige game al gekocht? Laat het ons weten in de reacties.

5 gedachten over “Cadence Of Hyrule krijgt gratis demo

Geef een reactie