Sagebrush komt binnen enkele dagen naar Nintendo Switch

Je hoeft niet lang meer te wachten op dit avonturen spel!

Ratalakia Games heeft bekend gemaakt dat Sagebrush over enkele dagen al te spelen zal zijn op Nintendo Switch. Dit first-person shooter- en verhaal-gedreven avonturenspel staat gepland voor 9 augustus.

Geïnspireerd door culten uit de echte wereld, is Sagebrush een spel waarin spelers de rol krijgen van een waarheidszoeker. Het is jou taak om de tragische omstandigheden te onderzoeken van de massale zelfmoord van de Perfect Heaven cult.

Het verhaal speelt zich af in New Mexico. Spelers gaan op onderzoek in Black Sage Ranch, de voormalige thuis van Vader James, de vereerde profeet van de Perfect Heaven cult, om zo de waarheid te achterhalen.

Neem hieronder nog even een kijkje naar de trailer van Sagebrush!

Sagebrush zal te koop zijn in de eShop voor 5,99 euro.

Geef een reactie