Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Omen Exitio: Plague onderweg naar Nintendo Switch

Durf jij het aan?

Durf jij het aan?

Omen Exitio: Plague komt naar Nintendo Switch, dit heeft Forever Entertainment aangekondigd. Meer dan “binnenkort” krijgen we echter niet als het op de releasedatum aankomt.

Omen Exitio: Plague is geïnspireerd door gameboeken van de jaren 80 en 90, gemixt met een gruwelijk universum, gemaakt door H.P. Lovecraft. Met een origineel plot en karakters, allemaal geleidt door jouw keuzes, leid je de protagonist van het verhaal doorheen het ingewikkelde mysterie, veroorzaakt door een vreselijke ziekte en de schaduwen die er achter verborgen zitten.

Zanzibar, 1896. Dr. Jake Huntington schrijft zich in bij het leger om het verlies van zijn vrouw te vergeten. Echter ligt iets onheilspellend en oud op de loer om zijn leven omver te gooien. Schaduwen die de grenzen van de realiteit bewonen, lijken allemaal samen te komen in een punt, een vreselijke ziekte die dreigt het volledige menselijke ras uit te roeien.

Echter is deze ziekte maar een stukje uit een grote mozaïek en het ontwerp hiervan ontdekken, is misschien niet zo makkelijk. Intriges, machinaties en listen verbergen de waarheid en leiden deze zo weg van het verstand van de dokters.

Leg jij alle stukje van de puzzel samen om zo de waarheid te achterhalen?

Hieronder ook nog de trailer van het spel.