Nieuw team en nieuwe rivalen zijn te zien in de nieuwste Pokémon Sword and Shield trailer

Ook zijn er gloednieuwe Galarian Forms te zien! Lees snel verder

Vandaag is er een nieuwe trailer van Pokémon Sword and Shield uitgekomen. In deze trailer worden eerst de nieuwe Galarian-forms van Weezing, Zigzagoon en zijn evoluties getoond.

Het volgende stukje in de trailer werpt de spotlight op een gloednieuwe hamster- Pokémon genaamd Morpeko. Deze Pokémon heeft zowel een normale als ”hangry”-vorm. In deze ”hangry”-vorm word het type van deze Pokémon veranderd naar Dark-type. Of er eventueel meer vormen komen is nog niet bekend. Verder maken we kennis met Team Yell, en een nieuwe rivaal genaamd Bede.

Bekijk de nieuwe trailer van Pokémon Sword and Shield hier :

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

2 gedachten over “Nieuw team en nieuwe rivalen zijn te zien in de nieuwste Pokémon Sword and Shield trailer

Geef een reactie