Kickstarter voor Ty the Tasmanian Tiger Switch remaster

Wie kent deze klassieker nog?

Ty the Tasmanian Tiger kwam voor het eerst uit op de playstation 2 en Gamecube in 2002. Nu maar liefst een dikke 17 jaar later lijkt onze oude vriend Ty een terugkeer te maken. Krome Studios, de maker van Ty the Tasmanian Tiger, is aan het kijken of ze genoeg steun kunnen werven voor een remaster voor op de Nintendo Switch. Deze steun verzamelen ze in een kickstarter die redelijk recent geopend.

Naast een nieuw likje verf aan de karakters en omgevingen, bevat deze remaster ook nieuwe controls die gebruik zullen maken van Joy-Cons.

Herken je dit spel nog en wil je dolgraag dat deze klassieker naar de Nintendo Switch komt? Dan kun je de makers steunen door bij te dragen aan hun kickstarter! Deze kickstarter vind je hier.

Heb jij Ty the Tasmanian Tiger vroeger gespeeld? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

3 gedachten over “Kickstarter voor Ty the Tasmanian Tiger Switch remaster

Geef een reactie