Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Londen krijgt pop-up Pokémon Centre

Amerika, Japan en Singapore hadden er al een maar nu komt er ook een Pokémon Centre naar Europa.

Amerika, Japan en Singapore hadden er al een maar nu komt er ook een Pokémon Centre naar Europa. Dit najaar opent er een tijdelijke pop-up store in Londen. Ga jij hem bezoeken?

Waarschijnlijk ken je het Pokémon Centre wel van de bekende spellen. Of misschien heb je hem voorbij zien komen in de serie op tv. Dat deze Pokémon Centres ook in het echt bestaan is niet bij iedereen bekend. Zeker omdat we er in Europa (nog) geen hebben weet lang niet iedereen van het bestaan.

In tegenstelling tot bij de games en het tv-programma kan je hier niet je Pokémon terug tot leven brengen. Je moet deze Pokémon Centres meer zien als enorme fan winkels. Alles wat met Pokémon te maken heeft kan je er vinden. Denk bijvoorbeeld aan knuffels, broodtrommels, dekbedovertrekken, noem maar op. Een aantal van deze artikelen zijn zelfs exclusief voor het Pokémon Centre! Je kan deze dus nergens anders kopen.

Helaas gaat het in Londen om een pop-up store, dat wil zeggen dat het een tijdelijke winkel is. Op 18 oktober gaat de winkel open om een kleine maand later, op 15 november, al weer zijn deuren te sluiten.

Dat deze tijdelijke Pokémon winkel naar Londen komt is niet geheel verrassend. De nieuwe Pokémon games Sword en Shield (waar morgen nieuwe informatie over komt) spelen zich af in het Verenigd Koninkrijk. Ook de gekozen (sluiting)datum is niet geheel willekeurig. Deze spellen komen namelijk uit op de dag dat het Pokémon Centre gaat sluiten. Waarschijnlijk zal er dan ook de laatste dag nog flink uitgepakt worden.

Zou jij het Pokémon Centre graag bezoeken? Vanaf 18 oktober kan je hem vinden in het “Westfield Shepherd’s Bush” winkelcentrum.