Reventure komt naar de Switch

Ontwikkelaar Pixelatto maakte vandaag bekend dat Reventure naar de Switch komt. Deze niet lineaire platformen heeft 100 verschillende eindes!

In Reventure speel je een ‘wannabe hero’. Je wil graag de held uithangen maar soms vind je het ook leuk om wat ongein uit te halen. Kies jij ervoor om steeds heldendaden te verrichten of ben jij wat ondeugender. Wat je ook doet, het zal het spel flink beïnvloeden. In het totaal zijn er 100 mogelijke eindes. Iedere keuze die je maakt heeft daar invloed op.

Als 100 verschillende eindes nog niet genoeg motivatie zijn om dit spel meerdere keren te spelen hebben de ontwikkelaars ook nog wat anders. Je zal steeds nieuwe dingen ontgrendelen. Denk hierbij aan speelbare karakters, hints, kostuums, etc. Genoeg geheimen om te ontdekken dus

Een exacte releasedatum hebben we helaas nog niet. Wel hebben we onderstaande trailer waarin het spel aangekondigd wordt. Ook heeft de ontwikkelaar beloofd dat het spel niet te veel zal gaan kosten. Wat dat in de praktijk gaat zijn is ook nog niet bekend. Zodra we meer weten over de prijs of de releasedatum laten we dit natuurlijk weten.

Ben jij geïnteresseerd in dit spel? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie