Nieuwe trailer Astral Chain toont de combat

Vechten en onderzoeken in deze aankomende Switch-titel.

We hoeven niet lang meer op Astral Chain te wachten want de game moet later deze maand naar de hybride console van Nintendo komen. In een nieuwe trailer welke is vrijgegeven, krijgen we het combat-gedeelte van de game te zien. Enthousiast geworden? Vanaf 30 augustus kun je aan de slag met Astral Chain.

Astral Chain speelt zich af in de Ark, een multiculturele stad in de nabije toekomst, en de laatste veilige plek in het land. Het spel biedt gameplay die het onderzoeken van mysteries combineert met vechten. De wereld wordt constant aangevallen door gevaarlijke wezens, die uit poorten van een andere dimensie verschijnen. Normale politie-eenheden zijn hier niet tegen opgewassen, en een speciale eenheid wordt in het leven geroepen, de Neuron. Deze eenheid vecht samen met speciale wapens, Legions genaamd, waarmee zij de monsters kunnen verslaan.

Geef een reactie