FAR: Lone Sails komt deze maand naar de Switch

Vandaag maakte uitgever Mixtvision bekend dat FAR: Lone Sails naar de Switch zal komen. Deze voertuig avonturen game staat vanaf 17 augustus in de eShop.

Een voertuig avonturen game is een genre wat we niet vaak voorbij horen komen. Er zijn dan ook weinig vergelijkbare spellen te vinden. In FAR: Lone Sails begin je op een strand met een paar resten van een uitstervende beschaving. De resten op het strand zijn genoeg om een soort van voertuig van te kunnen maken.

Met dit voertuig moet je verschillende obstakels overwinnen. Denk hierbij aan de verschillende weersomstandigheden. Weet jij je voertuig heel te houden? Mocht dat lukken gaat er een wereld vol schatten voor je open. Wat kom jij onderweg allemaal tegen?

Een belangrijk aspect van dit spel is het beheersen van je voertuig. Implementeer de juiste upgrades en maak aanpassingen zodat je voertuig alle obstakels aan kan. Verder zal je vooral veel op ontdekkingstocht gaan. Langzamerhand zal het verhaal van de vroegere beschaving steeds duidelijker worden.

De ontwikkelaar van het spel geeft aan dat ze zich vooral gericht hebben op het creëren van een atmosfeer. Dit is iets wat we de laatste tijd steeds vaker zijn. Het spelen van een spel is meer dan op wat knopjes drukken. Het moet tegenwoordig een echte belevenis zijn. In onderstaande trailer kan je alvast zien of het thema je aanspreekt.

Weten de ontwikkelaars bij jou de juiste atmosfeer te creëren? Laat het ons weten in de reacties. Vanaf 18 augustus zal het spel te downloaden zijn in de Nintendo eShop.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie