Darksiders II Deathinitive Edition bevestigd voor Switch inclusief releasedatum

Officieel bevestigd inclusief releasedatum.

Het gerucht dat Darksiders II Deathinitive Edition naar de Switch zou komen gaat al een tijdje rond op internet. Afgelopen maand verscheen er nog een Switch rating voor de game in Canada, maar THQ Nordic zelf bleef stil over een eventuele port. Daar is nu verandering in gekomen want de Switch-versie is vandaag officieel bevestigd.

Darksiders II Deathinitive Edition moet op 26 september naar de hyride console van Nintendo komen en is een verbeterde versie van het origineel met onder andere verbeterde graphics. Daarnaast bevat de game ook alle eerder verschenen DLC. Onlangs verscheen ook het eerste deel al op de Nintendo Switch. Een trailer van de game kun je hieronder bewonderen.

3 gedachten over “Darksiders II Deathinitive Edition bevestigd voor Switch inclusief releasedatum

Geef een reactie