Switch krijgt PC bouw simulator spel

Een computer bouwen vanaf je Nintendo Switch? Met deze nieuwe game kan je dat gaan doen.

Onder gamers is het een populaire hobby, je eigen computer in elkaar zetten. Vind je deze hobby te duur of heb je er niet de ruimte voor, het kan binnenkort ook op je Switch. Het klinkt misschien als een bijzondere game maar op Steam werd hij erg positief ontvangen. In onderstaande trailer kan je zien wat het spel precies in zal gaan houden. Onder de trailer hebben we nog wat uitleg van de ontwikkelaars.

In “PC Building Simulator” zoals het spel gaat begin je als PC reparateur. Door kleine klusjes te doen voor mensen verdien je steeds wat meer geld. Met dit geld kan je onderdelen kopen om jouw droom PC in elkaar te gaan zetten. De onderdelen die je in het spel kan kopen zijn allemaal échte onderdelen. De ontwikkelaars werken namelijk samen met een aantal grote namen uit de PC wereld.

Naast kleinere reparaties en upgrades zullen er ook klanten komen die een complete PC willen. Kan jij zo goedkoop mogelijk een PC bouwen die aan alle eisen voldoet? Je wil natuurlijk voor jezelf zo veel mogelijk winst overhouden!

Ook zullen er in PC Building Simulator een aantal handleidingen zitten voor het in elkaar zetten van computers. Dit kan je gebruiken in het spel maar kan je ook in het echt toepassen. Wie weet bouw jij op die manier wel een echte PC in de toekomst.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

5 gedachten over “Switch krijgt PC bouw simulator spel

Geef een reactie