Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win 3x Lethal League Blaze

Ga jij binnenkort aan de slag met dit sportieve spel met heerlijke beats?

Ga jij binnenkort aan de slag met dit sportieve spel met heerlijke beats?

Lethal League Blaze is een intense hogesnelheidsgame vol spectaculaire actie. Het is het langverwachte vervolg op Lethal League, een game waarbij je niet normaal tegen elkaar vecht, maar met projectielen. In samenwerking met het Nederlandse Team Reptile mogen wij maar liefst 3 digitale exemplaren van de game weggeven, hoe leuk is dat!

Lijkt Lethal League Blaze jou helemaal geweldig en wil je kans maken op een van de prijzen? Meedoen aan deze prijsvraag kan als volgt: Geef door middel van een reactie op dit bericht antwoord op deze vraag. Daarnaast reageer je nog op een ander forum- dan wel nieuwsbericht op DN.

Waarom zou jij graag aan de slag gaan met Lethal League Blaze?

Meedoen kan tot en met 6 augustus 2019. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak โ€˜m hier (gratis) aan! Veel succes!

Benieuwd waarom de game zo leuk is? Onze reviews lees je hier!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Reacties waarin specifiek wordt aangegeven dat iemand niet meedoet worden niet meegeteld.