Fire Emblem: Three Houses verkopen op lanceringsdag vijftien keer hoger dan Radiant Dawn in VK

Een sterke lancering voor de eerste Switch-hoofdtitel in de serie.

Vorige week verscheen Fire Emblem: Three Houses wereldwijd voor Nintendo Switch. De eerste verkoopcijfers waren sterk. De game werd op de lanceringsdag namelijk dubbel zoveel verkocht als Awakening en de twee Fates-versies samen. Daarmee stond de game afgelopen op nummer één bij de totale gameverkopen.

In het Verenigd Koninkrijk is de game zelfs vijftien keer meer verkocht dan de laatste consoletitel in de serie: Fire Emblem: Radiant Dawn. Deze game is in totaal ‘slechts’ 30.000 keer verkocht in Europa vanaf de release.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

5 gedachten over “Fire Emblem: Three Houses verkopen op lanceringsdag vijftien keer hoger dan Radiant Dawn in VK

Geef een reactie