Fire Emblem: Three Houses verkopen op lanceringsdag vijftien keer hoger dan Radiant Dawn in VK

Een sterke lancering voor de eerste Switch-hoofdtitel in de serie.

Vorige week verscheen Fire Emblem: Three Houses wereldwijd voor Nintendo Switch. De eerste verkoopcijfers waren sterk. De game werd op de lanceringsdag namelijk dubbel zoveel verkocht als Awakening en de twee Fates-versies samen. Daarmee stond de game afgelopen op nummer één bij de totale gameverkopen.

In het Verenigd Koninkrijk is de game zelfs vijftien keer meer verkocht dan de laatste consoletitel in de serie: Fire Emblem: Radiant Dawn. Deze game is in totaal ‘slechts’ 30.000 keer verkocht in Europa vanaf de release.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van gaming, met een voorliefde voor Nintendo. Er zijn maar weinig gameseries van Nintendo die ik niet gespeeld heb. Vroeger was ik een en al platform/adventure-games, nu heb ik een lichte voorkeur voor RPG's.

5 gedachten over “Fire Emblem: Three Houses verkopen op lanceringsdag vijftien keer hoger dan Radiant Dawn in VK

Geef een reactie