Eerste off-screen beelden van Rabbids: Adventure Party

Eerder deze week schreven we al over een nieuwe Rabbids game. Er zijn nu ook de eerste gameplay beelden van deze titel naar buiten gekomen.

Met Mario + Rabbids kwamen de ‘schattige’ konijntjes voor het eerste naar de Switch. Ubisoft heeft onlangs een tweede game aangekondigd waarin de Rabbids centraal staan. Heel veel is er nog niet bekend over dit spel. Wel weten we inmiddels dat het Rabbids: Adventure Party zal gaan heten.

Ook lijkt het er nog steeds op dat dit spel gericht is op de Chinese markt. Een Westerse aankondiging hebben we tot op heden niet gekregen. Daarnaast lijkt ook het thema te wijzen op een titel die enkel in China uitkomt.

Wel kregen we vandaag dus wat nieuwe gameplay beelden te zien. Het gaat hierbij om off-screen beelden. Dit wil zeggen dat er iemand is die een demo gespeeld heeft en daarbij het scherm van de TV is opgenomen. We wisten al dat het spel speelbaar zou zijn op de ChinaJoy conferentie. Onderstaande beelden zijn dan ook op deze conferentie gemaakt.

In de tien minuut durende video zien we verschillende minigames. In eerste instantie lijkt het daardoor ook op een Mario Party maar dan met Rabbids. Of het uiteindelijk spel ook op Mario Party zal lijken is nog even afwachten. Ook blijft het spannend of we dit spel ooit in Europa zullen gaan zien.

Zou jij het wat vinden, een Rabbids party game op de Nintendo Switch? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

2 gedachten over “Eerste off-screen beelden van Rabbids: Adventure Party

Geef een reactie