The Outer Worlds aangekondigd voor Switch

De nieuwe game van de bedenkers van Fallout komt ook naar de Switch!

Single Player sci-fi RPG The Outer Worlds komt naar de Switch. Dat hebben ontwikkelaars Private Division en Obsidian Entertainment aangekondigd. Virtuso werkt momenteel aan een port. Het is nog niet bekend wanneer de game precies naar de Switch komt. Een trailer kun je hieronder bekijken.

In The Outer Worlds speel je een ruimtereiziger, die door een fout ontwaakt uit cryoslaap ten midden van een diepgaand complot. Dit complot kan de vernietiging van de Halcyon kolonie betekenen, en het is aan jou om te bepalen hoe dit precies afloopt. Dit doe je door de verste uithoeken van de ruimte te verkennen, de diverse facties te ontmoeten en keuzes te maken in een verhaal dat zich ontwikkelt om jouw keuzes heen.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie