Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

ESA/E3 lekken gegevens media

Het is iets waarvan je vaak denkt dat zal mij toch niet gebeuren, al mijn gegevens op straat. Voor een ruime 2000 mensen is dat nu toch gebeurd.

De E3 en de organisatie erachter (ESA), hebben het voor elkaar gekregen dat veel gegevens van toegelaten media voor E3 2019 nu op straat liggen. Oorspronkelijk kon je op de E3 website namelijk een Excel bestand downloaden met daarin de namen, media waar ze van zijn, adressen en telefoonnummers van media leden. De link was niet zomaar klikbaar, maar als je erachter kwam kon je zo het bestand downloaden.

Het bestand is nu wel van de E3 site gehaald, maar is ondertussen helaas wel in omloop, een verklaring vanaf ESA is ook nog niet verschenen, maar aangezien ze in Amerika zitten zou een rechtszaak mij niet verbazen.