Dragon Quest XI S Switch demo aangekondigd

Voor iedereen die nog twijfelt over de game!

Dragon Quest XI S krijgt een speciale demo die binnenkort te spelen zal zijn. Dat heeft Square Enix tijdens het Dragon Quest Summer Festival 2019 aangekondigd. Tijdens het evenement hield Square een speciale show, en aan het eind daarvan werd de demo aangekondigd.

Data van de demo zal overgedragen kunnen worden naar de volledige game, en je krijgt dan een Skill Seed als bonus. Ook zal er een speciale Edrick card te verkrijgen zijn, die je kunt gebruiken in Dragon Quest Rivals.

Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer de demo in de Switch e-shop te downloaden zal zijn, maar aangezien de game uitkomt op 27 september zal dit vast niet lang meer duren.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

2 gedachten over “Dragon Quest XI S Switch demo aangekondigd

Geef een reactie