Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dragon Quest XI S Switch demo aangekondigd

Voor iedereen die nog twijfelt over de game!

Voor iedereen die nog twijfelt over de game!

Dragon Quest XI S krijgt een speciale demo die binnenkort te spelen zal zijn. Dat heeft Square Enix tijdens het Dragon Quest Summer Festival 2019 aangekondigd. Tijdens het evenement hield Square een speciale show, en aan het eind daarvan werd de demo aangekondigd.

Data van de demo zal overgedragen kunnen worden naar de volledige game, en je krijgt dan een Skill Seed als bonus. Ook zal er een speciale Edrick card te verkrijgen zijn, die je kunt gebruiken in Dragon Quest Rivals.

Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer de demo in de Switch e-shop te downloaden zal zijn, maar aangezien de game uitkomt op 27 september zal dit vast niet lang meer duren.