Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ghostbusters: The Video Game Remastered krijgt releasedatum

De remaster zal in oktober verschijnen.

De remaster zal in oktober verschijnen.

Ghostbusters: The Video Game kwam jaren terug uit voor pc, PlayStation 2 / 3, Xbox 360, PSP, Wii en Nintendo DS. Onlangs werd een remaster aangekondigd welke onder andere naar de Nintendo Switch zal komen. Nu is ook de releasedatum bekend. Vanaf 4 oktober kun je aan de slag met deze titel.

In Ghostbusters: The Video Game krijg je de controle over een nieuw lid van de bekende spokenjagers. De cast van de originele films hebben hierbij meegewerkt door hun stemmen aan de personages te verlenen. De remaster krijgt onder andere verbeterde graphics.

Onderstaande video laat gameplay beelden van deze nieuwe versie zien: