Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mighty Fight Federation aangekondigd voor de Switch

Vechten alsof je leven ervan afhangt!

Vechten alsof je leven ervan afhangt!

Komi Games heeft onlangs aangekondigd dat ze Mighty Fight Federation naar de Nintendo Switch zullen brengen. Dit zal echter nog wel een tijdje duren. Hij zou namelijk pas in het tweede kwartaal van 2020 uitkomen. Verder is dit ook niet de eerste keer dat Komi Games met de Switch werkt. Ze hebben eerder namelijk al games als Halcyon 6, Fossil Hunters en Use Your Words ontwikkeld voor de Switch.

Mighty Fight Federation is een arena-vechtspel gemaakt voor meerdere spelers. Smijt je vijanden de muur in, lanceer ze vervolgens in de lucht en volg met snelle, hoogvliegende aanvallen. Er zijn 11 speelbare karakters, elk met hun eigen speelstijl.

Zie hieronder de trailer van de game: