Mario Tennis Aces een week gratis te spelen

Nintendo Switch Online-abonnees kunnen binnenkort de game gratis uitproberen.

Nintendo gaat beginnen met een nieuw programma: Games Op Proef. Dat kondigde het bedrijf vandaag aan op Twitter. Voor abonnees van Nintendo Switch Online zal het in de toekomst mogelijk zijn volledige versies van games een bepaalde tijd gratis uit te proberen. Mario Tennis Aces zal de eerste titel zijn die van dit programma gebruik gaat maken. Van 7 tot en met 13 augustus zal de game gratis te downloaden zijn in Nintendo eShop.

Tijdens deze week hebben abonnees onbeperkt toegang tot de volledige game. Als de game bevalt, kan deze daarnaast van 7 tot en met 20 augustus met 30% korting worden aangeschaft. Je opgeslagen gegevens kunnen dan tevens worden overgenomen naar de gekochte versie.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

2 gedachten over “Mario Tennis Aces een week gratis te spelen

Geef een reactie