Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Biped komt naar de Switch

Neem Aku en Sila mee op een innemend avontuur, en voorkom de verduistering van de Aarde.

Aku en Sila gaan ervoor!

Biped is onlangs aangekondigd voor de Nintendo Switch. NEXT Studios heeft buiten de aankondiging niet veel meer vrijgegeven. De game zou als het goed is aan het einde van het jaar uit moeten komen. De prijs is hierbij ook onbekend.

Biped is een co-op actiespel welke gebruikt maakt van de zwaartekracht. Neem Aku en Sila mee op een innemend avontuur, en voorkom de verduistering van de Aarde.

Het spel zal 30 levels bevatten, elk met hun eigen geheimen om te ontdekken. Het is hierbij ook mogelijk om in je eentje te spelen. De game zal namelijk zowel co-op als solo play ondersteunen. Ten slotte zal het ook mogelijk zijn om je robotische tweevoeters naar jouw wil aan te passen.

Zie hieronder een aantal trailers voor de game: