Ubisoft kondigt nieuw Rabbids game aan

Met Mario + Rabbids Kingdom Battle kwamen de schattige konijnen voor het eerst naar de Switch. Nu komt er een tweede spel met deze figuren naar Nintendo’s hybride console.

In deze nieuwe Rabbids game draait alles om China. Dit wordt al snel duidelijk wanneer we de trailer bekijken. Het gehele spel heeft een chinees thema. Ook de spelers die we in de trailer zien lijken van Chinese komaf. De samenwerking met Mario lijkt ook voorbij te zijn. De Rabbids gaan nu weer alleen op avontuur!

Heel veel is er nog niet bekend over deze nieuwe game. Buiten bovenstaande trailer is er geen informatie naar buiten gebracht. Wel is inmiddels bekend geworden dat dit spel van 2 tot 5 augustus al gespeeld kan worden op ChinaJoy. Een conferentie voor gamers in China.

Omdat de game zo sterk een Chinees thema heeft is het niet zeker dat dit spel ook naar het westen gaat komen. Onlangs werd bekend dat Nintendo de Switch ook in China officieel uit wil gaan geven. Het kan een slimme move zijn van Ubisoft om nu alvast een speciaal met Chinees thema uit te brengen.

Zou jij graag een tweede avontuur van de Rabbids op de Switch willen zien? Is het Chinese thema dan ook iets wat jou aanstaat of zie je liever dat Mario weer terugkomt? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

2 gedachten over “Ubisoft kondigt nieuw Rabbids game aan

  • 02/08/2019 om 11:38
    Permalink

    Ik lees trouwens geruchten op internet dat de game waarschijnlijk alleen het eerste jaar exclusief zou zijn in China en waarschijnlijk daarna ook naar het Weste komt.

Geef een reactie