Lethis: Path of Progress komt naar de Switch

Vandaag maakte Seaven Studios bekend dat Lethis: Path of Progress naar de Switch komt. Deze 2D game waarin je een stad bouwt komt later dit jaar naar de Switch.

Lethis: Path of Pgrofress is al een oud spel. In dit spel speel je in een victoriaans universum met de naam Lethis. Het is de bedoeling om hier een succesvolle stad op te bouwen. Dit doe je door voldoende huisvesting te regelen voor je inwoners. Naast huisvesting zijn ook andere voorziening belangrijk. Denk hierbij aan water en elektriciteit. Ook eten mag natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig is er ook de mogelijkheid om met andere steden te ruilen. Je zal dus niet alles zelf hoeven te produceren.

Naast een freeplay modus zitten er ook verschillende missies in het spel. In het totaal 26 missies op drie verschillende niveaus. Aan de hand van deze missies kan je het spel leren kennen en nog beter worden in het managen van je stad.

Er komt namelijk behoorlijk wat bij kijken. Zo zijn er 24 verschillende middelen die je in de gaten moet houden. Ook zitten er meer dan 40 verschillende gebouwen in het spel plus vier unieke monumenten.

De makers van het spel prijzen ook de soundtrack aan. Zo zouden er meer dan 20 verschillende liedjes in het spel zitten. Ook de plattegrond is een punt waar de ontwikkelaars erg trots op zijn. De map kan 300 bij 300 ‘tegels’ groot zijn. Zo heb je in het totaal 90,000 tegels om jouw stad op te bouwen!

Om een echt goede indruk van dit spel te krijgen kun je onderstaande trailer bekijken. Kijk jij er naar uit om dit spel te gaan spelen op de Nintendo Switch?

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie