LEGO Jurassic World aangekondigd voor Nintendo Switch

Deze LEGO-titel kwam in 2015 uit voor onder andere de Wii-U en komt over een kleine twee maandjes naar de Switch.

Vandaag hebben ontwikkelaar TT Games en uitgever Warner Bros. Interactive naar buiten gebracht dat de game LEGO Jurassic World 20 september naar Nintendo’s hybride console komt. In dit actie-avonturenspel herbeleef je de leukste momenten uit alle vier de Jurassic films, maar natuurlijk wel in een leuk LEGO jasje. De heruitgave van LEGO Jurassic World bevat alle voorgaande DLC. Het is dus mogelijk om met meer karakters te spelen en om andere voertuigen te besturen.

Het YouTube-kanaal van WBGamesUK heeft bij de aankondiging ook een trailer vrijgegeven. Deze is hieronder te bekijken:

Wat is jouw mening over LEGO-games? Laat het ons weten in de reacties.

Geef een reactie