Jouw online Nintendo Magazine

The Art of Mana komt naar het Westen!

Dit geweldige verzamelboek zal nu ook verschijnen buiten Japan.

Dit geweldige verzamelboek zal nu ook verschijnen buiten Japan.

Square Enix en Dark Horse hebben samengewerkt aan een release van The Art of Mana buiten Japan. Dit is het eerste officiële art book van de Mana reeks. Het boek bevat meer dan 200 pagina’s en 400 illustraties.

Hieronder de samenvatting van het boek:

Sinds de eerste release van het spel in 1991, verrast Square Enix fans wereldwijd met de fantastische en actie-volle wereld van Mana. Meer dan vijfentwintig jaar later leeft de magie van Mana nog steeds. Dark Horse Books en Square Enix zijn dan ook trots om The Art of Mana aan te kondigen.

Het eerste officiële art book van de hit van Square Enix: de Mana video game reeks. The Art of Mana bevat meer dan vijfentwintig jaar aan herinneringen met meer dan 200 pagina’s, welke meer dan 400 illustraties bevatten van het originele creative team, samen met gedetailleerde beschrijvingen van elk karakter, originele sketches, wereld ontwerpen en zo veel meer. Nu, voor de eerste keer ooit, zal het boek ook in het Engels verschijnen. Een prachtige collectie die je niet mag missen!

Cover van The Art of Mana

Ga jij dit verzamelboek in huis halen?