Smash DLC-vechter Hero vanaf morgen speelbaar

In een live-stream is het nieuwe speelbare personage in Smash goed belicht evenals nieuwe functies in update 4.0.0.

Vanmiddag heeft Masahiro Sakurai, de director van Super Smash Bros. Ultimate, nieuwe informatie vrijgegeven van de komende DLC. Hero, de held van Dragon Quest, zal morgen speelbaar zijn. Sakurai besprak Hero’s aanvallen in onderstaande video, daarbij vertelt hij ook over de nieuwe update die tegelijkertijd uitkomt.

De 4.0.0-update brengt een nieuwe moeilijkheidsgraad mee voor World of Light: extra makkelijk. De update zal ook zorgen voor een aanpassing in de FS-meter. Deze meter zal vanaf morgen langzaam aflopen tot de meter leeg is en je opnieuw zult moeten opbouwen. Je kunt ook als toeschouwer naar duels kijken waar je kan de winnaar kan voorspellen. Voorspel je het goed? Dan krijg je een speciale munteenheid waarmee je spullen kunt kopen in de winkel. Er zal ook een online toernooimodus toegevoegd worden, waarbij spelers online in een toernooi kunnen strijden om de titel. Als laatste brengt de update nieuwe Mii-kostuums mee welke worden belicht in de video.

De nieuwe DLC-vechter Hero en de 4.0.0-update zijn op 31 juli beschikbaar.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

3 gedachten over “Smash DLC-vechter Hero vanaf morgen speelbaar

Geef een reactie