Nieuwe trailer voor Super Lucky’s Tale: “Meet Lucky!”

Maak kennis met Lucky in tweede trailer voor Super Lucky’s Tale.

Tijdens de E3 werd aangekondigd dat Super Lucky’s Tale in de herfst zal verschijnen op Nintendo Switch. Tijdens deze voorstelling werd ook meteen de eerste trailer van het spel getoond. In het geval dat je niet meer weet hoe deze er uit ziet, we hebben hem hieronder nog eens geplaatst!

Ondertussen is bekend gemaakt dat je deze 3D-platformer zal kunnen spelen vanaf 8 november. Ook is er een tweede trailer verschenen waarin je kennis kan maken met het hoofdpersonage van het spel: Lucky. Ook deze video hebben we voor jullie hieronder toegevoegd!

Kijk jij uit naar de release van dit spel op Nintendo Switch? Laat het ons dan zeker weten!

Eén gedachte over “Nieuwe trailer voor Super Lucky’s Tale: “Meet Lucky!”

  • 30/07/2019 om 13:51
    Permalink

    Mijn dochtertje vond hem leuk, maar nu ik mijn Xbox 360 en Xbox One verkocht heb, wilt ze deze graag toch op een ander systeem, aangezien Nintendo de enige andere keuze is naast PC, is mijn keuze snel gemaakt.

Geef een reactie