Morgen om 15:00 uur presentatie over Super Smash Bros. Ultimate DLC

We krijgen nieuwe informatie over de aankomende Super Smash Bros. DLC.

Morgen zal Super Smash Bros. Ultimate-director Masahiro Sakurai vooruit blikken op de nieuwe DLC-vechter in een videopresentatie. Daarnaast zal bekend worden wanneer deze DLC zou moeten verschijnen. Nintendo geeft niet veel prijs zodat de presentatie, die morgen om 15:00uur zal worden uitgezonden, de fans meer informatie moet geven.

Duidelijk zal dus worden of de geruchten die rondgaan op waarheid zijn gebaseerd.

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

Geef een reactie