Verplichte Bethesda.net log-in uit Doom-ports gaat verdwijnen

Na veel ophef gaat Bethesda aanpassingen maken.

Vrijdag heeft Bethesda drie nieuwe games gelanceerd in de Nintendo eShop. Doom, Doom II en Doom 3 – ports van de originele games – zijn vanaf nu aan te schaffen. De release verliep echter niet zonder problemen. Al snel kwamen spelers erachter dat je een Bethesda.net-account nodig hebt om de games te kunnen spelen. Veel mensen vonden dit vreemd, omdat ze geen zin hadden om een account aan te moeten maken om de Doom-games te kunnen spelen.

Bethesda heeft inmiddels gereageerd op de commotie. Volgens het bedrijf was de log-in toegevoegd voor leden van de Slayers Club, om zo speciale beloningen vrij te spelen. Bethesda is nu bezig met een patch om de log-in optioneel te maken, zodat het account niet langer noodzakelijk is om de games te kunnen spelen.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie