Nieuwe Nintendo-gerelateerde figuren op Wonder Festival 2019 Summer aangekondigd

Nieuwe nendoroids en figma’s in aantocht!

Om het half jaar wordt Wonder Festival georganiseerd in Japan. Hier worden de allernieuwste figuren van bekende film-, serie- en game-personages aangekondigd. Tijdens het zomerfestival zijn wederom een aantal personages van Nintendo-franchises en andere ontwikkelaars aangekondigd.

We zien hier voor het eerste Zelda – in haar Breath of the Wild-stijl – in kleur. Onder andere Waddle Dee uit de Kirby-games en Edelgard uit Fire Emblem: Three Houses zien we voor het eerst op dit festival. Ook figuren van andere ontwikkelaars die op Nintendo-consoles zijn verschenen, zoals Bayonetta en Amaterasu zullen als nendoroid worden uitgebracht.

De grootste aankondigingen voor Nintendo-fans zijn:

  • Zelda Nendoroid (Zelda: Breath of the Wild)
  • Amaterasu Nendoroid (Okami)
  • Bayonetta Nendoroid (Bayonetta)
  • Waddle Dee Nendoroid (Kirby)
  • Pokemon Sword/Shield figures (vroegkoopbonus in Japan)
  • Inkling Boy figma (Splatoon)
  • KOS-MOS figure (Xenoblade Chronicles 2)
  • Edelgard figma (Fire Emblem: Three Houses)

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Nieuwe Nintendo-gerelateerde figuren op Wonder Festival 2019 Summer aangekondigd

Geef een reactie