Astral Chain bevat nieuwe ”Unchained Mode”

Ben je niet zo bekend in vechtspellen? Dan is de Unchained Mode wellicht iets voor jou!

Het was al bekend dat Astral Chain een modus zou gaan bevatten om het spel makkelijker te maken voor nieuwe spelers. In de meest recente Japanse trailer krijgen we eindelijk meer uitleg van deze ”Unchained Mode”.

Wanneer je deze modus namelijk aanzet, worden een paar acties geautomatiseerd die normaal zelf moet doen. Deze acties die volledige worden geautomatiseerd in Unchained Mode mag je uiteraard zelf uit een lijst selecteren.

Hieronder vindt je een lijst van acties die je kunt automatiseren:

– Aanvallen
– Ontwijken
– Lock-on
– Veranderen van wapens
– Super armor
– Counter attacks
– Items
– Legions
– Skills
– Veranderen van stijl en nog veel meer.

Ga jij deze modus gebruiken of ken je iemand waarvoor deze Unchained Mode wel fijn is? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “Astral Chain bevat nieuwe ”Unchained Mode”

Geef een reactie