15 minuten aan Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX beelden

Deze actie platformer komt binnenkort naar de Switch!

Noisy Pixel heeft een nieuwe video online gezet, met daarin 15 minuten aan beelden van Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX. De beelden kun je hieronder bekijken.

Luminous Avenger iX is het nieuwe deel in de Azure Striker Gunvolt Franchise, die op 26 september naar de Switch zal komen. De game speelt zich af in de toekomst waarin een nieuw soort mensen zijn ontstaan met bovennatuurlijke krachten. Deze mensen, “Adepts” genaamd, zijn bezig mensen zonder deze krachten systematisch uit te roeien. Deze mensen hun enige hoop is de zogenoemde “Luminous Avenger iX ” die volgens de geruchten vecht voor het recht van al deze “Minos”

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “15 minuten aan Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX beelden

  • 28/07/2019 om 12:13
    Permalink

    Dit is het type game dat ik graag speel, maar altijd weer heel snel van mijn radar verdwijnt (wacht wel vaak tot ze in de uitverkoop zijn, gezien ik nog genoeg andere games te spelen heb).

Geef een reactie