Switch beelden Wolfenstein: Youngblood

Hoe draait het nieuwe deel van Wolfenstein op de Switch?

Wolfenstein: Youngblood is sinds gisteren te spelen op de Nintendo Switch. Voor iedereen die zich afvraagt hoe deze game überhaupt draait op de Switch (iets wat op zichzelf blijkbaar al een wonder was) zijn er nu online beelden verschenen. De beelden kun je hieronder bekijken.

Het nieuwste deel in de serie speelt zich dit keer af in Parijs in de jaren ’80. Jij neemt de rol op je van een van de tweelingdochters van B.J. Blazkowicz om het tegen de nazi’s op te nemen.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Switch beelden Wolfenstein: Youngblood

  • 28/07/2019 om 00:17
    Permalink

    Ik heb’m maar gekocht. Coop met een buddy voor €10 extra leek me wel geinig. De ’80s cassettepunk is aan mij wel besteed. Het speelt prima. Wel wennen, want voor FPS was ik PC gewend. Motion controls staan default uit, maar doen het goed. De cutscenes zijn in-engine, omdat er veel nadruk gelegd wordt op personaliseren van je characters, de keuzes zijn: andere kleurtjes op armor en wapens en andere helmen. Ook kun je met echt geld in-game currency kopen, om sneller cosmetische dingen vrij te krijgen. Maar goed. De cutscenes willen nog wel eens hakkelig gaan en over-all is de look van de game wel erg lage-graphics. Maar het speelt uitstekend. Geluid had wel surround mogen zijn voor een AAA titel, maar is gewoon stereo.
    Wel rare toestand met de “trial”. Dat is helemaal geen “trial” in de zin van “demo”, maar dit is de volledige game (neemt dus ook 20G in beslag) die je nodig hebt om als niet-eigenaar-buddy te kunnen spelen. Als je deze versie installeert en je koopt het daarna, wordt het direct unlocked en hoef je dus niet meer te downloaden.
    Het eerste stukje (heb tot en met Riverside uitgespeeld) voelt erg op een geevolueerde versie van New Colossus en dat is vooral goed dus. Coop nog niet geprobeerd, maar verwacht geen rarigheden.

Geef een reactie