Super Smash Bros. Ultimate Dragon Quest spirits gespot op Nintendo server

Komt de nieuwe DLC er bijna aan?

Nintendo heeft gisteren hun spirit database in Super Smash Bros. Ultimate geüpdate, waarbij een aantal Dragon Quest spirits gevonden. De Hero uit Dragon Quest is het nieuwe DLC personage van Super Smash Bros. Ultimate, en bij zijn relase zal hij dan ook vergezeld worden door deze spirits.

Het zou dus best kunnen dat de nieuwe DLC eraan zit te komen. Naast een vage release datum van “ergens deze zomer” heeft Nintendo namelijk nooit een concrete release datum gegeven. Dat wil alleen niet zeggen dat er niet genoeg geruchten zijn: volgens vele zou dit betekenen dat de DLC er binnenkort aankomt, misschien zelfs al volgende week. Andere denken eerder aan het eind van EVO 2019 of begin Augustus, maar niemand heeft op dit punt concrete informatie. We houden jullie in ieder geval op de hoogte!

Voorbeelden van de spirits die zijn geupload

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie