Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Jackbox Party Pack 6 onthuld nieuw spel

Hoe goed ken jij je vrienden?

Hoe goed ken jij je vrienden? Dat is de vraag van het nieuw onthulde spel “Push the Button”. Wat dat precies wil zeggen lees je hier.

Eerder al werd onthuld dat The Jackbox Party Pack de spellen Dictionarium en Trivia Murder Party 2 zou bevatten. Vandaag maakte de ontwikkelaar ook het derde spel bekend. Dat deden ze met een nogal opvallende introductietest. Wij zullen hieronder een vrije vertaling van deze introductie plaatsen.

Hoe goed ken jij je vrienden? Als in, hoe goed ken je ze écht? Zouden ze iets voor je kunnen verbergen? Misschien zijn ze allergisch voor schaaldieren? Of zouden ze graag in een circus spelen… Of misschien komen ze wel van een andere planeet en willen ze jou en alle andere mensen vermoorden.
Dat laatste is misschien niet zo waarschijnlijk maar wel de basis van het nieuwste spel: Push the Button!
In dit nieuwe spel zijn jij en je vrienden bezig met jullie eigen zaken. Tot dat jullie ontdekken dat jullie ruimteschip is geïnfiltreerd met buitenaardse wezentjes. Deze wezens hebben maar één doel: het ruimteschip overnemen.
Gelukkig heeft de boordcomputer een oplossing. Een aantal vragen die uit kunnen wijzen of je een mens of een alien bent. Door verschillende vragen te stellen aan verschillende mensen moeten jullie uit zien te vogelen wie er een alien is.
Weet je wie er een alien is, dan druk je op de knop (push the button!). Dit klinkt erg makkelijk maar natuurlijk zit er een addertje onder het gras. Er zit namelijk ook een timer in het spel, loopt die af dan winnen de aliens.
Push the Button zal met vier tot tien spelers te spelen zijn, bereid jezelf voor om naar elkaar te roepen en schreeuwen!

Jackbox Games over Push The Button

Naast deze uitgebreide introductie tekst is er ook nog een trailer uitgekomen. Deze kan je hieronder bekijken: