Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Reverse Collapse: Code Name Bakery aangekondigd voor de Switch

In een nieuw jasje!

In een nieuw jasje!

Sunborn Games Technology en X.D. Network hebben onlangs hun nieuwste project aangekondigd. Reverse Collapse: Code Name Bakery, een remake van Code Name: Bakery Girl, is namelijk onderweg naar de Nintendo Switch. De game heeft op dit moment echter nog geen release date.

Reverse Collapse: Code Name Bakery is een turn-based role playing game waarin de aarde zich afspeelt in de nabije toekomst. Er is hier sprake van een “Tweede Koude Oorlog”. In deze oorlog strijden twee facties – de Antarctic Union en de UURSG – om dominantie over geavanceerde technologie die het tij van de oorlog zou kunnen keren.

Degenen die Sunborn Games Technology kennen, weten waarschijnlijk dat ze een aantal jaar geleden Girls’ Frontline hebben ontwikkeld. Deze game speelt zich in hetzelfde universum af als Code Name: Bakery Girl, welke we als remake terug gaan zien op de Switch.

Reverse Collapse: Code Name Bakery is Japans ingesproken, maar bevat gelukkig ook ondertitels. Deze ondertitels zullen beschikbaar zijn in het Engels, Japans, Chinees, en Koreaans.

Zie hieronder de trailer van de game: