Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Astral Chain trailer

De trailer duurt maar liefst 10 minuten!

De trailer duurt maar liefst 10 minuten!

Nintendo heeft een nieuwe trailer online gezet van Astral Chain, de actievolle game die op 30 augustus naar de Switch komt. In de trailer worden veel aspecten van de game uitgelegd, waaronder het verhaal en de gameplay. De trailer kun je hieronder bekijken.

Astral Chain speelt zich af in de Ark, een multiculturele stad in de nabije toekomst, en de laatste veilige plek in het land. De wereld wordt namelijk geteisterd door gevaarlijke wezens, die uit poorten van een andere dimensie verschijnen. Normale politie-eenheden zijn hier niet tegen opgewassen, en een speciale eenheid wordt in het leven geroepen, de Neuron. Deze eenheid vecht samen met speciale wapens, Legions genaamd, waarmee zij de monsters kunnen verslaan.