Nieuwe Astral Chain trailer

De trailer duurt maar liefst 10 minuten!

Nintendo heeft een nieuwe trailer online gezet van Astral Chain, de actievolle game die op 30 augustus naar de Switch komt. In de trailer worden veel aspecten van de game uitgelegd, waaronder het verhaal en de gameplay. De trailer kun je hieronder bekijken.

Astral Chain speelt zich af in de Ark, een multiculturele stad in de nabije toekomst, en de laatste veilige plek in het land. De wereld wordt namelijk geteisterd door gevaarlijke wezens, die uit poorten van een andere dimensie verschijnen. Normale politie-eenheden zijn hier niet tegen opgewassen, en een speciale eenheid wordt in het leven geroepen, de Neuron. Deze eenheid vecht samen met speciale wapens, Legions genaamd, waarmee zij de monsters kunnen verslaan.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Nieuwe Astral Chain trailer

Geef een reactie