Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

My Nintendo heeft Fire Emblem-covers als beloning

Fire Emblem Three Houses Keyart

of juist op Fire Emblem?

Welk van de drie huizen kies jij?

Eindelijk kan je weer wat nuttigs doen met je platinum munten. Ben je een fan van Fire Emblem Three Houses? Koop dan nu deze drie gave covers.

Vandaag is Fire Emblem Three Houses uitgekomen. Voor sommige mensen een lang verwacht spel. In onze review kon je al lezen dat dit spel erg goed in elkaar steekt. Dit komt mede door de drie verschillende “huizen” waar je uit kan kiezen.

Om te laten zien wat jouw favoriete huis is heeft Nintendo nu speciale cover voor deze game gemaakt. Voor slechts 50 platinum munten kan je in de MyNintendo store deze covers kopen. Wanneer je ze gekocht hebt zal je ze daarna nog wel zelf moeten uitprinten.

Zoals je ziet is er voor ieder huis één cover gemaakt. Wanneer je deze digitale covers koopt krijg je ze alle drie in één pakket geleverd. Je hoeft dus niet meteen te kiezen welk huis jouw favoriet is. De achterkant van de cover is voor alle drie de hoesjes hetzelfde.

Met de lancering van een nieuwe game komt er ook altijd een lanceringstrailer. Nintendo heeft besloten om niet één maar twee van deze trailers te maken. Bekijk beide trailers hieronder. Weet jij al voor welk huis je gaat?