Rune Factory 5 teaser trailer

Het volgende deel in de Rune Factory-reeks komt er eindelijk aan!

Rune Factory 5 is in een recente live stream door de ontwikkelaar Marvelous getoond. Deze onthulling werd gedaan door middel van een teaser trailer die enkele aspecten van het spel (maar nog niet zeker niet alles) aan het licht brachten.

Rune Factory is een spel die je kunt vergelijken met farm- games zoals Harvest Moon. Het speciale aan deze reeks is echter dat het RPG elementen toevoegt. Hierdoor moet je naast de boerderij ook nog met monsters vechten en verschillende materialen verzamelen.

Rune Factory 5 zal ergens in 2020 uitkomen en een soort van connectie met Rune Factory 4. Over welke soort connectie het gaat is nog niet bekend.

Bekijk de teaser trailer van Rune Factory 5 hieronder :

Heb jij al eerder een Rune Factory spel gespeeld? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “Rune Factory 5 teaser trailer

Geef een reactie