Pokémon Let’s Go krijgt een update

In november vorig jaar kwam Pokémon Let’s Go naar de Switch. Nu is het tijd voor een update naar versie 1.0.2. Wat is er nieuw?

Toen Pokémon Let’s Go uitkwam was het de eerste Pokémon game voor een console. Een grote stap voor Gamefreak en Nintendo. Hoewel dit niet een geheel nieuwe game was was het toch even spannend hoe het zou uitpakken. Ook was dit een opzetje naar Pokémon Sword en Pokémon Shield.

De release van deze eerste Pokémon game voor de console is zonder al te grote bugs verlopen. Toch zijn er een paar kleine foutjes ontdekt die nu door Nintendo zijn gerepareerd. Het gaat om de volgende bugfixes.

  • In bepaalde gevallen kon je geen Link Trade uitvoeren. Dit probleem trad op wanneer je 999.59 uur gespeeld had en dan connectie verloor met het internet.
  • Wanneer je bij een mysterie gift tien keer een foute code invoerde kon je daarna niet nog een code invoeren. Na een korte periode zou dit normaal gesproken hersteld moeten worden maar dit was niet het geval. Na deze update reset deze blokkade wel.

Beide gevallen zal je waarschijnlijk niet heel vaak tegenkomen. Mocht je ze toch al ervaren hebben dan zal het middels deze update verholpen zijn. De update is vanaf nu wereldwijd beschikbaar, ga dus snel naar je Switch om hem te downloaden.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Eén gedachte over “Pokémon Let’s Go krijgt een update

Geef een reactie