Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Japan krijgt speciale Disney Switch

Ken jij Disney Tsum Tsum al?

Op 10 oktober komt er in Japan een game over Disney Tsum Tsum. Naast dit spel zal er ook een speciale editie van de Nintendo Switch uitkomen. Wat vind jij van deze versie?

Disney Tsum Tsum, de meeste Nederlanders zal het maar weinig zeggen. In Japan is het echter ontzettend bekend. Deze ronde knuffels zijn daar niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Tegenwoordig zijn ze ook in Nederland te krijgen maar echt populair zijn ze nog niet geworden.

In Japan is de populariteit zo groot dat er nu een speciale game van gemaakt wordt. Alsof dat nog niet genoeg was brengt Nintendo in samenwerking met Disney ook een limited edition Switch uit.

Dze speciale Switch heeft niet alleen speciale Joy-Con, nee de gehele switch is aangepakt, inclusief dock! Op het dock is een patroon met figuurtjes zichbaar en zie je een aantal afbeelding van de Disney Tsum Tsum knuffels. De Joy-Con hebben ditzelfde patroon. Op de rechts Joy-Con is daarnaast nog een verwijzing naar Mickey Mouse aangebracht.

Deze bundel bevat naar de speciale Switch en het spel ook nog een downloadcode voor wat extra uitrusting in het spel. Net als het spel zal deze bundel ook op 10 oktober in de winkel liggen. Omdat in augustus de Switch revisie uitkomt gaan we er vanuit dat deze speciale editie ook voorzien is van de langere batterijduur.

Ga jij deze speciale editie uit Japan importeren of hoop je dat ze hem ook in Nederland uit gaan brengen? Laat het ons weten in de reacties.