Two Point Hospital komt naar de Switch

De ontzettend serieuze dokter-sim komt dit jaar naar consoles.

Two Point Hospital is officieel aangekondigd voor een consolerelease, waaronder de Nintendo Switch. Dat hebben ontwikkelaar Two Point Studios en uitgever SEGA vandaag laten weten. De game zal eind dit jaar zowel digitaal als fysiek verschijnen.

Two Point Hospital is een simulatiegame waarbij je verschillende ziekenhuizen moet bouwen, deze moet onderhouden en patiënten moet helpen. De game is uitermate positief ontvangen voor pc vorig jaar en werd gekenmerkt door de diepgang en niet al te serieuze situaties en ziektes. Two Point Hospital heeft inmiddels al enkele uitbreidingen gekregen, die meteen zullen zijn inbegrepen in de console-versies.

Een eerste trailer voor console-versie Two Point Hospital is hieronder te bekijken.

Bron

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

4 gedachten over “Two Point Hospital komt naar de Switch

Geef een reactie