Yooka-Laylee krijgt nieuwe informatie

Yooka-Laylee kwam in december 2017 naar de Switch. Dit jaar nog moet het vervolg uitkomen. Vandaag kregen we wat nieuwe informatie over deze aanstaande game.

Net als het eerste deel wordt ook Yooka-Laylee and the Impossible Lair ontwikkeld door Playtonic. Anders dan bij het origineel is dat er dit keer geen Kickstarter actie nodig was om het spel te ontwikkelen. Het succes van het vorige deel heeft de ontwikkelaars overtuigd dat er behoefte is aan een vervolg.

Qua speelstijl zal het spel grotendeels hetzelfde zijn. In een 3D wereld zal je vrij zijn om te gaan en staan waar je wil. Natuurlijk zitten ook in dit spel weer vele kleurrijke levels. Wat anders is dan het origineel is dat een aantal levels kunnen transformeren. In onderstaande trailer wordt daar wat meer uitleg over gegeven.

Door gebruik te maken van de elementen kom je in nieuwe gebieden of speel je extra levels vrij. In de trailer gaat het allemaal vrij snel. Gelukkig kon IGN al even met deze “Alternate Level States” aan de slag. Zij maakten een gameplay video waarin je daadwerkelijke gameplay ziet.

Wat vind jij van deze nieuwe functie in de Yooka-Laylee games? Een goede ontwikkeling of overbodige opvulling? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

2 gedachten over “Yooka-Laylee krijgt nieuwe informatie

Geef een reactie