Veel nieuwe Disgaea 4 Complete+ beelden

De verbeterde versie van Disgaea 4 komt binnenkort naar het westen!

NIS America heeft tijdens een livestream eerder deze week de Switch versie van Disgaea 4 gespeeld. De complete edition is de verbeterde versie van het origineel, met extra story campaigns en een modern sausje. De beelden kun je hieronder bekijken.

Disgaea 4 is een tactische RPG waarin je het verhaal volgt je van Valvatorze, een vampier, die na een belofte aan een sterfeling ( die hij niet kon nakomen) al 400 jaar geen bloed meer heeft gedronken. Hij werkt sindsdien als een huurling in Hades, waar de zielen van overleden mensen in Prinnies veranderd worden. Op een dag beveelt de Corrupterment echter de uitroeiing van alle Prinnies, iets wat Valvatorez niet ziet zitten. Plots staat hij daardoor aan het hoofd van het verzet, waarbij hij al zijn kunnen zal moeten inzetten om het corrupte regime neer te halen. De game komt 29 oktober naar het westen.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Veel nieuwe Disgaea 4 Complete+ beelden

Geef een reactie