Uitslag Final Splatfest Splatoon 2 bekend

Vanaf afgelopen donderdag tot vanmiddag 2 uur werd het Final Splatfest gehouden. Nu, twee uur na afloop, zijn de resultaten bekend. Wie heeft het laatste Splatfest gewonnen?

Afgelopen donderdag schreven we al dat het Final Splatfest begonnen was. Daarop kwam een reactie van een Team Chaos lid en een reactie van een Team Order lid. De populariteit binnen Daily Nintendo leek daarmee gelijk te zijn. Helaas hebben wij het niet voor het zeggen maar was het dit keer een wereldwijd Splatfest.

De wereld lijkt dan toch eerder voor chaos dan voor orde te gaan. Dit team won namelijk het populariteitspunt. Dit deden ze met maarliefst 58.05% van alle stemmen. Een indrukwekkende meerderheid, maar winnen ze daarmee ook het Final Splatfest?

In het verleden zagen we vaak dat het team dat het meest populair was uiteindelijk toch niet de overwinning binnen wist te slepen. De laatste twee punten worden namelijk verdeeld aan de hand van het aantal behaalde overwinningen. Er kon een punt behaald worden in de normale overwinningen en een punt in de pro overwinningen.

Graag hadden we het nog even spannend gehouden door te zeggen dat Team Order een van de twee punten gewonnen had maar niets is minder waar. Alle drie de overwinningspunten gingen naar Team Chaos. De normale wedstrijden wonnen ze met 51.39% en de pro wedstrijden met 50.34%.

Een duidelijke 3-0 overwinning voor Team Chaos dus. Gefeliciteerd aan alle deelnemers van dit team en ook aan de rest de complimenten voor de dappere strijd. Jullie hebben je best gedaan de orde in de wereld te herstellen maar helaas zal het in Splatoon 2 altijd een chaos blijven!

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

4 gedachten over “Uitslag Final Splatfest Splatoon 2 bekend

Geef een reactie