Jim is Moving Out! launch trailer

Duwen maar!

Jim is Moving Out! is een puzzel-spel waarbij je gaat verhuizen. Alleen is Jim zo gehecht aan zijn kamer dat hij de hele kamer met zich meeneemt. Zo moet je de kamer heel houden terwijl je je door verschillende landschappen navigeert.

Let er wel op dat de kamer van Jim heel blijft, anders heeft hij geen plaatsje meer om in te wonen! Als dit je niet alleen lukt is er altijd nog een co-op modus waarbij je je vrienden of familie om hulp kunt vragen.

Bekijk de launch trailer van Jim is Moving Out! hieronder :

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “Jim is Moving Out! launch trailer

Geef een reactie