Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Japanse versie Dragon Quest XI S gaat goud

Het lange wachten is bijna voorbij!

Het lange wachten is bijna voorbij!

Dragon Quest XI S zal over twee maanden uitkomen op de Nintendo Switch. Zo is Square Enix begonnen met de laatste paar voorbereidingen om het spel uit te kunnen brengen. Producer van het spel, Hokuto Okamoto, heeft aangegeven dat de Japanse-versie goud is gegaan. Het zit namelijk zo : het spel is nog niet helemaal af. Zo zullen ze zich vooral gaan focussen op de Westerse-release van Dragon Quest XI S.

Voor de mensen die het niet weten: Als een spel goud gaat, betekend dit dat het spel in de laatste fase is vóór de daadwerkelijke release. Zo is het spel op een ”Master” CD-ROM gezet (die normaal goud van kleur is). Deze ”Master” CD-ROM wordt dan vervolgens gekopieerd naar de daadwerkelijke cartridges en klaargemaakt voor de verkoop.