Japanse versie Dragon Quest XI S gaat goud

Het lange wachten is bijna voorbij!

Dragon Quest XI S zal over twee maanden uitkomen op de Nintendo Switch. Zo is Square Enix begonnen met de laatste paar voorbereidingen om het spel uit te kunnen brengen. Producer van het spel, Hokuto Okamoto, heeft aangegeven dat de Japanse-versie goud is gegaan. Het zit namelijk zo : het spel is nog niet helemaal af. Zo zullen ze zich vooral gaan focussen op de Westerse-release van Dragon Quest XI S.

Voor de mensen die het niet weten: Als een spel goud gaat, betekend dit dat het spel in de laatste fase is vóór de daadwerkelijke release. Zo is het spel op een ”Master” CD-ROM gezet (die normaal goud van kleur is). Deze ”Master” CD-ROM wordt dan vervolgens gekopieerd naar de daadwerkelijke cartridges en klaargemaakt voor de verkoop.

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie