Eerste direct-feed beelden van River City Girls

Er zijn nieuwe beelden opgedoken van deze 16-bit beat-‘em-up.

Tijdens een live-stream van Arc System Works zijn de eerste direct-feed beelden van de nieuwe beat-‘em-up game. River City Girls gaat over twee meiden, Kyoko en Misako, die hun gekidnapte vriendjes willen redden. Ze moeten hun weg zijn te banen door de zes regio’s van River City. Tijdens dit avontuur zullen ze tegen vijanden vechten, sidequests aangaan en nog veel meer. River City Girls is vanaf 5 september speelbaar op de Nintendo Switch. Bekijk de beelden hier onder.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

2 gedachten over “Eerste direct-feed beelden van River City Girls

Geef een reactie