Nieuwe The Alliance Alive HD Remastered screenshots

De remaster van deze JRPG komt deze herfst naar de Switch.

Ontwikkelaar FuRyu heeft een aantal nieuwe screenshots online gezet van The Alliance Alive HD Remastered, de remasterde versie van de JRPG die vorig jaar nog naar de 3DS kwam. De screenshots geven een impressie van de Snow en Crystal Realms in de game, en geven eveneens een kijkje op het battle systeem. De screenshots kun je hieronder zien.

The Alliance Alive vertelt het verhaal van negen personages, dat zich afspeelt op een continent geregeerd door magische wezens en verdeeld door de effecten van “distortion” Het verhaal switcht regelmatig tussen deze 9 personages, waardoor je verschillende omgevingen en perspectieven voorgeschoteld krijgt. De game komt deze herfst naar de Switch. Benieuwd wat wij van de 3DS versie vonden? Lees dan onze review van vorig jaar.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie